Önce Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünü bitirdim. SAKM de tiyatro bölümü okudum. Haliç Üniversitesi Konservatuarı tiyatro 2. Sınıfta bıraktım.
Düğün davet organizasyonu koordinatörlüğü yaptım veee 2009 yılında TÜYAP kitap fuarında tanıştığım “Butik Pastacılık” kitabı hayatıma gerçek anlamda yön verdi.
Kitaptan öğrendiklerimle gıda mühendisi olmanın verdiği bilgi, mutfağı sevmenin merakı, organizasyon koordinatörlüğünün tecrübesiyle kendi çocuklarımın doğum günü organizasyonu ve pastalarını yaptım. Bunun üzerine çevremin ve özellikle eşimin de teşviğiyle sevdiğim işi yapmaya karar verdim. Yani mutfağın bir parçası olmaya…!
Önce bazı workshoplara katıldım daha sonra MSA da Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi aldım. Şimdi ise Palina’s ın mutfağında katkısız tatlar peşindeyim…